17 apr. 2011

Jurnal de Tabără part.1


Am ajuns cu bine, am atins obiectivele propuse şi intrăm în program entuziaşti. La mulţi ani de Florii ! Din păcate timpul nu ne ajunge să ţinem pasul...dar revenim!

5 comentarii:

  1. abia asteptam capodoperele voastre!
    sunteti tare frumosi!
    distractie placuta si spor la treaba!

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumim frumos! incercam sa tinem pasul si cu blogul...sper sa reusim:)

    RăspundețiȘtergere
  3. Sunteţi norocoşi, aveţi vreme bună. Abia aştept să văd
    "minunile" care vor ieşi din mînuţele lor..:)
    Distracţie plăcută în continuare!

    RăspundețiȘtergere
  4. Bravo omule! In legatura cu operele lui Brancusi, un prieten de-al meu le vizualiza altfel. Brancusi statea pe unul dintre scaunele de la Masa Tacerii si se uita la Coloana Infinitului prin buzele de la Poarta Sarutului, pe timpul cand intre ele nu existau blocurile de azi. Cele trei opere sunt asezate in linie dreapta, iar unind varful Coloanei Infinitului cu scaunul de la Masa Tacerii, trecand prin Poarta Sarutului, vei obtine un perfect triunghi dreptunghic, simbol al Masoneriei, drept echer. Interesanta observatia prietenului meu, nu-i asa? Asta trecand peste faptul ca el este mason. Dar inclin sa ii dau dreptate pentru ca am fost de atatea ori la Targu Jiu si am facut acest exercitiu de imaginatie.

    RăspundețiȘtergere
  5. Dna.Matilda: Dumnezeu e mare si ajuta celor ce indraznesc, asa ca speram in vreme buna si de ce nu in...vremuri bune!

    Dl.Gramusteanul:Asa este complexul Eroilor are o conceptie. Despre masoni si alti judokani insa e un proverb ce functioneaza si pe aici prin Oltenia: "Fiecare pasare..." Sa auzim de bineee

    RăspundețiȘtergere

Nu va obositi sa comentati daca nu aveti o identitate clara, vizibila si verificabila.