18 feb. 2011

Jurnal de Workshop 1.

Carevasăzică jurnal de workshop! Termenul nu cred că este consacrat ca atare, dar cum pioneri suntem în această activitate cred că ne este îngăduit să promovăm şi expresia. Urmează trei zile de muncă absolut interesante, pentru care ne-am pregătit o bună bucată de timp.

Este ora 01.28 în ziua de vineri 18 februarie a lui 2011. Deşi nu am făcut aproape deloc publicitate acestui nou proiect toate cele 12 locuri alocate au fost completate ! Ba chiar am fost nevoiţi să refuzăm câţiva doritori din...lipsă de spaţiu, fapt ce ne întăreşte nădejdea şi ne face să ne gândim deja la o locaţie mai mare. Cumpărăturile le-am terminat în jurul orei 22.00, "Jurnalul Participantului" a ieşit de la tipografie şi arată excelent, fapt pentru care trebuie să îi mulţumim încă odată doamnei Olga Ion care ne-a ajutat şi la concertele din decembrie 2010 cu CEATA lu' VURTEJANU pentru construcţia machetei şi DTP la afiş, flayer, calendare, pungi şi bannere ! Maşina de suport este încărcată şi gata de drum, locaţia ne aşteaptă, câteva ore de somn, câteva treburi de rezolvat spre dimineaţă şi la ora 12.00 ne îmbarcăm cu toată logistica în direcţia Azuga.

Copiii vor porni în jurul orei 15.00 din Gara de Nord împreună cu doamna învăţătoare Aurora Zamfir, iar undeva către orele 18.00 îi vom întâmpina în gara Azuga şi le vom prelua bagajele către cabana Tei, locul unde vom desfăşura cele 3 zile de workshop.  Vremea se anunţă stabilă, avem încă zăpada pe pârtii, aşadar din punctul ăsta de vedere suntem asiguraţi de un suport excelent. Până la sosirea cetei avem însă de tras serios. Pregătim camerele, despachetăm, pregătim cina, tragem o fugă şi pe pârtie ca să ne asigurăm de toate cele pentru a doua zi, pregătim deschiderea festivă a evenimentului şi încă multe ce apar inevitabil în munca nevăzută din spatele unui astfel de proiect. 

Mă opresc deocamdată aici dar imediat ce voi avea din nou net, am să încerc să completez jurnalul "la cald" astfel încât să conturez măcar o mică imagine despre ce vrem să întreprindem. Să ne reauzim sănătoşi căci avem de trecut cu adevărat o primă probă dificilă. DN 1 vineri la prânz...!!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Nu va obositi sa comentati daca nu aveti o identitate clara, vizibila si verificabila.