7 ian. 2011

Curând.

Timpul nu stă în loc. Aleargă grăbit şi ia cu el ultima ta suflare. Dacă ea există şi numai de o poţi dărui. Timpul nu îţi aparţine şi nu îţi dă socoteală. Alergă grăbit şi ia cu el gândurile, prietenii şi viforul oboselii şi neputinţelor tale.

Strângem din nou rândurile cu cei rămaşi şi cu cei ce vin şi vom porni din nou la drum. Cale este de străbătut şi muncă cât cuprinde. Doar să vrei. Şi când ai să vrei, se va găsi o cale.

Alături de Ilie Stoian şi Cristina Cîrcei voi urca din nou pe scenă. Muzică şi poezie în limba franceză, un spectacol unic în peisajul românesc, ce va aduce pe scenă poezie de Jacques Prevert, Alfred de Musset, Charles Baudelaire, Francois Villon, Jean Cocteau, Victor Hugo într-o minunată împletire cu chansonette din repertoriul lui Gilbert Becaud, Georges Moustaki, Joe Dassin, Guy Beard.

Un nou spectacol independent şi itinerant cu care am intrat deja în repetiţii generale cu bucuria şi credinţa că vom scoate un lucru bun. Pentru mine o provocare serioasă într-o continuitate necesară împotriva lui "nu se poate", "nu merită" şi altor încăpăţânări de a sta pe loc şi de a îţi uita menirea.

Timpul nu îţi aparţine şi nu îţi dă socoteală. Alergă grăbit şi ia cu el gândurile, prietenii şi viforul oboselii şi neputinţelor tale..."aproape ca la Paris", curând...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Nu va obositi sa comentati daca nu aveti o identitate clara, vizibila si verificabila.