30 dec. 2010

Fiscul şi anii, pensia şi banii..

Mă uitai pe bloguleţ căci curând împlineşte 4 ani de când trudim împreună, să văd cum am începutul anul ce îşi anunţă plecarea curând. Eram curios ce trăiam, ce mai povesteam, în fine...na...sfârşit de an, bilanţ...chestii...socoteli...vorba meşterului Brăila, Dumnezeu să îl odihnească...şi m-a pufnit un râs nebun de nu mă pot abţine...

Incredibil cu "I" MARE şi perfect logic în mintea huhurezilor...Nu povestesc că mă apucă nervii capului şi vreau să termin zâmbind anul ăsta care m-a stors ca pe o lămâie panameză... dacă eşti curios găseşti aici relaţia mea cu gorobeţi...dar...în fine...Mă apucă un chef de tras de urechile ăstora de le umplu masa cu bunătăţi prin impozitele şi taxele cu care mă jupuie, ceva de speriat. Au ajuns sărmanii să dea vina unii pe alţii când ma văd la ghişeu..."Că nu noi...colega care e în concediu...că a fost pană de curent şi am pierdut evidenţa..."

Ai intuit perfect, am fost la Fisc astăzi...:))) Sărmanii au ajuns abia în anul financiar 2005...!!! "Domnuuu' actor trebe să vă dăm 800 de RON înapoi. Să ne aduceţi contractele şi hârtiile ca să îi luaţi...că fata e în concediu şi să vedem dacă picăm pe sumă..."

Şi dacă picăm ? Până ajungeţi voi în 2010 eu sunt deja la pensie...madam...dacă o mai lasă partidu' şi nu are nevoie pentru încă un km de autostradă... Pueah...!

2 comentarii:

Nu va obositi sa comentati daca nu aveti o identitate clara, vizibila si verificabila.