9 mai 2010

La picioarele blondei.

Gata, vestea ce s-a lăsat atât de aşteptată a sosit parcă întocmai cum mă aşteptam. Nu vom mai face nici anul acesta spaţiul cultural atât de necesar şi de posibil în micul sat de pescari. Blonda cu fuste mini s-a agitat vreo două zile la mare şi i-a pus pe toţi cu botul pe labe.

Aaaa nu vă gândiţi doar la satul 2 Mai sau văgăuna cu borduri ce a fost cândva Vama Veche. Nu! Când spun toţi, păi toţi sunt! De la Neptun până la Vamă, de la Costineşti până la Jupiter, toţi "întreprinzătorii" care şi au ridicat câte vreo gogoşărie sau cel mult o berărie pe plajă au tras rapid oblonul speriaţi teribil de responsabilizare.


Intrarea în legalitate, un drum nou către o cu totul altă abordare a turismului, a socialului sau a culturii par şi pentru blondă şi pentru "patronul" dobrogean o piatră de gât, un salt pe care nu pot şi nu vor să îl facă.

Vom porni la drum din nou singuri într-o formulă redusă dar inimoasă. Noi ne-am făcut treaba aşa cum anunţam şi aici. Suntem gata să susţinem reprezentaţii oriunde găsim oameni dornici să primească spectacole făcute cu suflet şi pasiune de actori.

Voi posta şi o ofertă pentru cele trei spectacole-evenimente pe care suntem capabili să le prezentăm de acum până în luna decembrie. Ca tehnică nu avem nevoie decât de o sursă stabilă de tensiune şi de o oră de montaj al instalaţilor. Totul: decoruri, costume, instalaţii de sunet & lumini, scenotehnică, videoproiecţii, transport, backstage şi tehnicieni îl aducem noi.

Păstrez în continuare anunţul pentru actorii ce doresc să ni se alăture. Am înţeles demult că de unul singur nu poţi realiza decât o gogoşărie sau cel mult un "beach-bar".

Şi astea cad la prima blondă în căutare de imagine...

2 comentarii:

  1. Aveti o energie incredibila. Ce vremuri si ce ne batem joc de arta...

    RăspundețiȘtergere
  2. Am energia celui care poarta un mesaj si care simte ca nu este totul pierdut. Si aceasta energie o simt veni dinspre Lumina, dinspre Dumnezeu.

    Multumesc pentru comentariu maestre Lazar. Sper sa va revad curand.

    RăspundețiȘtergere

Nu va obositi sa comentati daca nu aveti o identitate clara, vizibila si verificabila.