20 apr. 2010

Un luptător autentic!

Întâlnind din nou un om frumos, un suflet aparte şi un actor talentat, dăruit muncii sale, am reuşit să oprim pentru o clipă timpul în loc şi astfel să realizăm un material despre mărturisirea lui Dumnezeu şi de către actori.




Actriţa Teatrului Naţional Bucureşti, domnişoara Afrodita Androne a acceptat să realizăm împreună un reportaj mai deosebit. Spun deosebit, pentru că nu am povestit mult despre succesul sau lupta actorului ci despre trăirile sale interioare, despre apropierea de Dumnezeu despre Credinţă, Nădejde şi Dragoste.

Profitând de bunăvoinţa acestui om extrem de generos ce a găsit timp, acum când şi acesta se cuantizează extrem de riguros, am filmat în spaţiul studioul V.S.U. un material despre relaţia actorilor cu Dumnezeu, despre trezvire, despre asumare şi statornicie.

Programul acestei talentate actriţe se împarte între reprezentaţiile pe scena naţionalului bucureştean, a Teatrului Act, unde o veţi găsi evoluând admirabil în remarcabilul spectacol - "Creatorul de Teatru" susţinând alături de doamna Valeria Seciu şi de maestrul Marcel Iureş o partitură teribil de solicitantă, având în vedere şi că acest spectacol se joacă de 10 ani în unicul teatru cu adevărat independent din România. Apoi în studiorile Buftea sau în munca din domeniul social în azile de bătrâni şi orfelinate şi nu în ultimul rând într-o susţinută viaţă duhovnicească dăruită în multe, multe alte activităţi pe care Afrodita le face cu Credinţă. Dacă ar fi să o pot cuprinde într-un singur cuvânt aş rosti fără teama de a greşi: Afrodita Androne înseamnă pentru mine: Credinţă. Unul dintre puţinii, prea puţinii luptători autentici, demni şi statornici pe care am reuşit să îi descopăr în căutarile mele din aceşti ani.

Astfel echipa V.S.U. - Sebastian Plămădeală - imagine şi Victor Vurtejanu - realizator, reuşeşte să pornească, numai prin dragostea lui Dumnezeu, încă o mică baliză ce semnalizează curajos că pentru cei ce Cred, nimic nu este pierdut. Îi mulţumesc încă odată lui Dumnezeu pentru oamenii cu care ma înconjurat în întâlniri unice pe care cândva sper să vi le pot prezenta în vreun fel...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Nu va obositi sa comentati daca nu aveti o identitate clara, vizibila si verificabila.