30 apr. 2010

De chiar Donald ! Wilson !

De la dobitocul ăla intitulat "Mudava" (cei tineri aţi pierdut deja) care prezent zi de zi pe canalul naţional de televiziune (anii '90 - '95) simula tot felul de mantre care mai de care mai caraghioase, de astăzi ar strâmba de râs şi cretineii tip: "misa, radi, psi şi tot salonul de para-pipi-secreto-biserici şi ordine în grad de bielă-manivelă" până astăzi, noii şerifi ne transmit neobosiţi acelaşi tip de mesaj !

Ăştia "mai vii" din republică care au mai citit o carte, au mai văzut un film, îl recunosc uşor. Moluştele sunt deja pe ringul de dans de vreo 20 de ani şi prestează sănătos şi următorii 20. Că suntem colonie pot pricepe. Înţeleg şi de ce. Cercetez de ceva vreme şi observ şi găurile din gard. Băi...!!! Dar să ne creadă pe toţi imbecili...ei, aici e o altă chestiune ! Bă' şerifiilor, scrieţi măcar...precum kominternistul din '60 care harnic şi inimos, cu simţ de răspundere bătea drumurile coloniei cu un ak-47 la spate !

Păi bine mă...îi puneţi pe ţugulani să bage banii în maşini aruncate de voi la coş, le băga-ţi în cap să se înpuieze la ecole tip snspa-aaaauuu, faceţi jurnalişti din absolvenţii de şcoli speciale, scoateţi fufele prin guverne, îl împăiaţi pe minerul şef şi sunteţi atât de varză încât acum când există programe speciale de traducere şi adaptare a unui text, să fiţi atât de patinaţi pe creiere încât să nu vă pese că un roby trimite mesaje de acest fel în numele vostru...? Băi, sincer sunt dezamăgit! Pe bune !

Adică toată floarea psihiatriei, toţi psihologii, toate fufele alea de roiesc în jurul ortodoxiei şi prin paturile sărmanilor popi moldoveni de nu mai ştiu săracii pe ce parte să se închine şi ce modele de maşini să îşi mai cumpere, toate şcolile vostre celebre de stârnesc admiraţia coafezelor şi fetelor de la unităţile "Nufărul", toată armata voastră de propagandă şi manipulare stă pe bune...doar în regele duda şi în războinicul becali ?

Ia să citim noi doar un mesaj de pe e-mail-ul lui mandea, un actor frustrat cu un blog trist, după cum raportează zvonerii, altfel oameni de bine. De foarte bine !

Atentie:
Eu sunt domnul Donald Wilson, şeful unui împrumut privat finanţare Negre Horse, Malaezia. Sunt aici să prezinte un program de împrumut, care vor îmbunătăţi situaţia financiară, economică şi de a uşura te din toate crizei financiare sau o problemă.
Oferim credite pe termen scurt şi clienţii pe termen lung, la o rată de 3%, creditul variind de la 10.000 dolari sau mai mult, ca maşină de împrumut, împrumuturi de afaceri, etc

De asemenea, furnizarea de consultanţă să completaţi formularul de cerere de mai jos:

Nume:
Sex:
Tel:
Ocupaţia:
Ţara:
suma necesară ca imprumut:
Durata creditului:
Scopul creditului:

Multumesc anticipat

Donald Wilson


Zice că e trimis de chiar Donald Wilson de la adresa - black_horse_finance28@w.cn în data 30 aprilie 2010 la orele 07:00 !!!

De chiar Donald ! Wilson !

Un comentariu:

Nu va obositi sa comentati daca nu aveti o identitate clara, vizibila si verificabila.