9 feb. 2010

Noi dezvăluiri.


De ce caut actori ? Pentru ca împreună să construim un spectacol.

De ce caut asistent (ă) ? Ca să mă ajute în munca cu actorii (să le printeze şi ordoneze textele, să ţină un program şi o evidenţă a repetiţilior, să se ocupe de printuri, studio, arhivă şi PR. Şi poate încă câteva care nu îmi trec acum prin cap)

De ce caut un saitist ? Pentru ca sa construim o platformă web, unde să ne poate găsi (pe noi şi proiectul acesta) orcine doreşte.

De ce caut un grafician ? Pentru ca să facem flayere, afişe, bumpere video şi autocolante. Cred că acum îi spune DTP la treaba asta...

De ce caut un director de producţie sau un partener ? Ca să ducem spectacolul construit împreună cu actorii, asistaţi de...asistent, fotografiaţi de Călin sau poate chiar de Dinu Lazăr şi puşi de grafician pe afişul ce poate fi gasit şi pe situl construit de un IT-ist dibaci, oriunde. În ţară sau străinătate. Restul, cu ajutorul lui Dumnezeu l-am făcut singur.

Am construit sala de repetiţii, instalaţii de sunet & lumini, scenotehnică, decor, scenografie, instrumente, catering, transport, parcare, parteneri media, sponsori, am ridicat o companie ce începe să aibă un nume pe piaţa de events şi un studio audio, am găsit camere video, montaj, editare, kit-uri video, scenarii, am recrutat şi instruit personal tehnic, cânt la pian, chitară, voce, scriu, citesc o partitură, editez audio, am cumpărat tehnica IT necesară, case-uri de transport, muncesc cu pasiune în acest domeniu de aproximativ 15 ani şi mai fac încă câteva, care acum îmi scapă.

Ei, ce zici ? Vii să muncim ?


Fotografie realizată de Iuliana Dumitru.

Un comentariu:

Nu va obositi sa comentati daca nu aveti o identitate clara, vizibila si verificabila.