4 feb. 2010

Bursele Ibsen.

Sunt foarte mulţi cei ce îşi doresc încă ceva, dar nu au informaţii. Ori de lene, ori pentru că nu îndrăznesc, nu îşi culeg informaţiile care ar putea să îi ajute. Cei mai mulţi sunt speriaţi "că nu sunt bani" sau "asta costă foarte mult", sau "pe cine interesează proiectul meu" sau "nu vine publicul" şi câte şi mai câte...

Lamentări complet inutile, non creative dar mai ales distructive. Am lansat public invitaţia de a ne întâlni, de a discuta, de a comunica, si de ce nu, să ne organizăm. Am creat şi exploatez deja un spaţiu pentru aşa ceva. Acum voi căuta să ajut şi cu informaţii culese în cei 15 ani de activitate scenică, diverse parteneriate, colaborări sau zone de activitate pe care le-am atins.

Există şi bani şi oameni şi spaţii şi echipamente. Un bob de Credinţă, puţină Nădejde şi multă Dragoste vă vor ajuta. Dacă construieşti un proiect şi crezi în el, cu puţine informaţii şi în unire cu alţii asemeni ţie, nu se poate să dai greş. Îndrăzniţi ! Şi veţi fi liberi !


Stimaţi colaboratori,


Avem placerea de a va transmite invitatia de a participa la Bursele internationale Ibsen 2010, instituite de guvernul norvegian in urma cu trei ani. Valoarea totala a burselor este de circa 125.000 Euro.



Data limita pentru trimiterea propunerilor de proiecte este 15 aprilie 2010. In speranta ca informatia transmisa este de interes pentru dvs. si/sau pentru colaboratorii dvs., va stam cu placere la dispozitie pentru detalii suplimentare.

Cu multumiri,

Diana Sacarea

Commercial, cultural and press assistant
Royal Norwegian Embassy
18 Atena Street 011832 Bucharest, Romania
Tel:+40 21 306 98 00 Fax:+40 21 306 98 90

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Nu va obositi sa comentati daca nu aveti o identitate clara, vizibila si verificabila.