21 ian. 2010

Rămas bun Mapex.


Cristi Niţă - MAPEX, posesorul acestui set de tobe a decedat ieri la numai 40 de ani. Stop cardiac. A fost un ilustru necunoscut. Un MARE colecţionar şi cunoscător de muzică şi un excepţional baterist şi om de trupă. Unul dintre acei oameni rari care sunt în stare să cânte la tobe. S-a dedicat 100% pasiunii lui pentru muzică. Efortul pe care l-a făcut pentru a-şi achiziţiona setul din imagini nu poate fi descris. Asta nu poate decât să accentueze tristeţea dispariţiei lui. N-a apucat să se bucure de tobele astea decât 60 de zile.


Dumnezeu să te odihnească MAPEX.

IN MEMORIAM

CRISTI NIŢĂ - MAPEX

1970 - 2010



Led Zeppelin - Stairway to Heaven

4 comentarii:

  1. Cel de sus sa aiba grija de sufletul lui. altceva nu pot sa spun decit ca Domnul e injust, ia toate sufletele de treaba de linga noi si lasa jigodiile si penalii.
    Of...
    Ar trebui o inmormintare cu muzica si cu muzicanti.

    RăspundețiȘtergere
  2. Inmormantare? Da,facem! Insa eu imi tot bat capul cum sa sustinem astfel de oameni cand sunt inca langa noi.

    Cum sa spun lumii povestea lor. Cum sa fac, ca un astfel de om sa devina, inca din viata, un punct de interes. De reper. Si de acolo sa porneasca altii si altii, caci asa cred ca am ajuns pana aici.

    Poate impreuna sa gasim o cale. Va multumesc de gand maestre Lazar.

    RăspundețiȘtergere
  3. Pe de alta parte s-a dus sa se plimbe dincolo elegant si fara chinurile unei batrineti in care toate merg rau... nu a ajuns sa stea paralizat in pat citiva ani si sa se chinuiasca cumplit... eu invidiez asa un sfirsit. Asta e...
    Ce sa facem sa sustinem astfel de oameni cit inca mai traiesc? Singura solutie: plecam dracu din RO si poate ajungem sa traim si noi bine cumva si le trimitem de-o ciucalata. Alta soultie nu e, aici totul te omoara si te distruge psihic. Mesteru manole era un fericit si mioritza e partea fericita a realitatii...

    RăspundețiȘtergere
  4. Da candva asa am crezut si eu, ca "pe afara" apare ca o solutie...

    Insa pentru mine nu a functionat. Dumnezeu aici mi-a ingaduit o cale. Sper sa pot razbi. Cu ajutorul unor oameni ca dumneavoastra putem gasi o solutie, o cale. Si nu vom inebuni. Si nici nu vom fugi. Romania are o sansa, insa chiar trebuie o noua abordare la aceiasi veche problema.

    Putem sa incercam si sa pornim. La orice vointa se va gasi o cale.

    RăspundețiȘtergere

Nu va obositi sa comentati daca nu aveti o identitate clara, vizibila si verificabila.