5 nov. 2009

O promisiune.

O parte importanta a materialele adunate in noua ani de munca pentru productia spectacolelor sustinute de trupa CEATA lu' VURTEJANU, este reprezentata si de fotografii. Cele 16 cadre de mai jos realizate intre anii 2000-2009 de Liana Sega, Silvia Patarniche, Lucian "Lulu" Tudoran, Dragos Cristea, Catalin Stelian, Sorin Paun, oameni inimosi si de nadejde ce mi-au stat aproape la bine dar si la rau, reprezinta si ele o marturie a evolutiei acestui proiect.

Primul cadru inseamna de fapt si prima fotografie de grup a celor care m-au inteles, au avut incredere in mine si m-au urmat, contribuind fundamental la nasterea proiectului CEATA lu' VURTEJANU: Cristian Ciubotariu-voce si percutie (membru fondator activ pana in anul 2008) Ender Aslan-vioara si voce (membru fondator activ pana in anul 2008) Marian Zahanagiu-vioara (membru fondator activ pana in anul 2004), Ionut Moldovan-voce si zurgalai (membru fondator activ pana in anul 2007) si Victor Vurtejanu-chitari si voce.

Apoi, in timp am primit aportul plin de talent si bucurie de a darui si de a canta al: actritei Gabriela Ionita-voce si percutii, Madalina Smocov-flaut si voce, Anca Dimofte-voce, Ana Sarbescu-chitara bass, Mihaela Lazar-voce si percutii, Aurora Alexandru-voce si zurgalai, Elena Tiriboi-vioara, Alexandru Lambrino-chitara bass, Dinu Patarniche-chitara, Stelian Cristez-clape, mandolina, chitara bass si voce, Costel Rangu-voce, Vasilica Gomei-voce, Laurentiu Norocel-vioara, Filip Nicolae-Heruvim-vioara, Radu Sovaiala-chitara bass si copilul Alexandru Dumitru.

M-au ajutat mereu din umbra culiselor, ducand greul realizarii si montarii spectacolului fara sa fie vazuti sau aplaudati niciodata: Valentina Ursache-management si backstage, Sebastian Plamadeala-editor, Horatiu-recuzita, Sorin Voinea-tehnic scena, Sorin Paun-tehnic scena.

Un aport admirabil si un suport fara egal l-am primit din partea Arhimandrit Macarie Bogus, Ieromonah Mihail Harbuzaru, Ieromonah Calinic Uta, Preot Michael Tita, Preot Dan Toader, Preot Grigore Mazilescu, Preot Valentin Fotescu, Preot Ispas, Preot Felix Radu, preot Stefan Sava, Ierodiacon Clement, Rasofor Laurentiu Potop, Rasofor Mihail Naghi, tuturor parintilor si fratilor din Manastirea Sinaia.

Pentru tot suportul si solutiile tehnice, echipamente, constructii scenotehnica, solutii transport greu, spatii de repetitii, protocol si sprijinul deosebit pe care l-am primit mereu in acesti ani trebuie sa multumesc doamnei Director Veronica Nicolae, doamnei Anca Moldovan, domnilor Robert "Bobo" Weiss-Multimedia Stil SRL, Cristian Burci-International Railway Systems, Andrei Bojanopol, Bogdan Bojanopol - Spatial Construct SRL, Bogdan Constantinescu-Consprest SRL, Catalin Tunsoiu-Interlink SRL, Mihai Nicolae-Stefadina Comserv SRL. Dar si domnilor Valentin Anton, Constantin Tudoran, Ene Gabriel si Alexandru Munteanu.

Toate dragostea, eforturile si daruirea ca eu sa pot fi inca aici se datoreaza in primul rand bunului Dumnezeu dar si Mamei mele Floarea Gaspar, doctor Mariana Popescu, doctor Camelia Ionescu, General-maior doctor Hristea Razvan, Asistent universitar doctor Remus Glogojeanu, doamnei Maia Morgensteren, doamnei Liana Sega, profesor Gabriel Gheorgiu, profesor Mihail Stan, maestrului Dem Radulescu si maestrului Ion Cojar.

Acestora le multumesc public si le raman pe veci recunoscator. Dumneavoastra celor care ne ati asteptat, ne-ati primit si ne-ati dat forta si curajul de a merge mai departe onorandu-ne cu dragoste, bucurie si aplauze de fiecare data cand ne-am intalnit, va doresc din toata ca bunul Dumnezeu sa va daruiasca sanatate si pace. Singura posibilitate de a va face sa simtiti dragostea mea pentru dumneavoastra, este ca va vom aduce si in aceasta iarna:

CEATA lu' VURTEJANU

Credinta, Nadejde si Dragoste
















Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Nu va obositi sa comentati daca nu aveti o identitate clara, vizibila si verificabila.