1 oct. 2009

Colegii si prietenii despre Madalin.

Pentru a incerca sa povestesc cate ceva despre tanarul meu prieten, m-am gandit sa reiau aici cateva din mesajele, gandurile si aprecierile colegilor si prietenilor lui Madalin.

Cu adanca durere decanul si membrii Consiliul Baroului Bucuresti anunta decesul lui Alexandru Madalin PETRACHE, unul din specialistii IT ai Baroului. Deplangem trecerea in nefiinta a lui Madalin, la numai 26 de ani, si regretam profund pierderea unuia dintre cei mai buni specialisti IT pe care ii are Baroul.

Madalin a fost coordonatorul echipei care a contribuit la modernizarea site-ului Baroului nostru in ultimii doi ani, la crearea unei baze de date moderne a avocatilor care respecta cerintele de integrare, de orientare pe subiecte sau de pastrare a istoricului acestor date. Avea in curs de definitivare realizarea conturilor profesionale ale avocatilor la care acestia urmeaza sa aiba acces in viitorul apropiat.

Lui ii datoram implementarea aplicatiei electronice de inscriere la cursurile de pregatire profesionala continua si gestionarea sitemului de evidenta informatizata a orelor de pregatire realizate de membrii Baroului nostru, dar si coordonarea si modernizarea retelei de calculatoare din cadrul institutiei noastre. In semn de recunoastere a performantelor profesionale, Madalin Petrache a fost desemnat de catre conducerea Baroului sa participe in calitate de specialist IT la realizarea Proiectului international PenalNet (2008-2010), in care Baroul nostru este partener.

Desi foarte tanar, Madalin si-a asumat responsabilitatile cu maximum de seriozitate, nu numai in profesie, ci si in familie, lasand in constiinta celor l-au cunoscut ganduri de statornica pretuire. Transmitem familiei indurerate sincere condoleante. Am pierdut un bun coleg si prieten. Dumnezeu sa il odihneasca in pace !

Trupul neinsufletit a fost depus la Capela Cimitirului Ghencea Militar (I), iar ceremonia religioasa de inmormantare va fi oficiata la aceeasi Capela, joi, 01 octombrie 2009, ora 14.00.



Dan: Sfantul Vasile cel Mare spunea ca poti privi viata ca pe o calatorie. Esti calator, treci prin locuri care te odihnesc, treci si prin locuri unde e greu dar treci si toate raman in urma.


Esti calator in lumea asta spre Dumnezeu care te ajuta sa te formezi prin incercari si sprijin.



Alex: Acum cateva zile, pe 29 septembrie 2009 mi-a murit un prieten la varsta de 26 de ani. Inca nu stiu motivul.Pentru voi a fost un necunoscut pe strada pe care nu l-ati fi bagat in seama.Am decis sa pun acest post pentru ca vreau ca el sa existe in continuare macar pe internet si sa nu se piarda in multime.

Acum 9 ani mi-a murit mama, anul trecut tatal vitreg si anul acesta bunica care a avut grija de mine si de fratele meu pana in ultima clipa. Toate aceste morti m-au facut sa devin foarte rece cu oamenii din jur (inclusiv prietenii) si in acelasi timp sa capat o teama ca atunci cand voi muri nu isi va mai aminti nimeni de mine pentru ca nu am facut nimic interesant in viata.

Si m-am gandit ca Madalin si-a pierdut ambii parinti in ultimii ani si acum s-a dus sa-i intalneasca dar fara sa lase ceva in urma in afara de cateva amintiri placute in memoria catorva persoane. De aceea am sa las acest post. Sa-l cunoasca si alti oameni. De asemnea acest post este scuza mea pentru ca nu am fost la inmormantare. Sincer nu am vrut sa-l vad mort.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Nu va obositi sa comentati daca nu aveti o identitate clara, vizibila si verificabila.