28 sept. 2009

Povestea unui spectacol interzis.


Tudor va invita zilele acestea la concertele din festivalul Enescu - http://tudorchirila.blogspot.com/2009/09/indemn-din-suflet.html - eu va invit, salutand noua editie de colectie a "Jurnalului National", sa aflati "Povestea unui spectacol interzis" scrisa de maestrul Tudor Gheorghe - http://colectie.jurnalul.ro/stire-jurnalul/povestea-unui-spectacol-interzis-522174.html - pentru ca impreuna ambele povesti fac parte din miracolul Artei Spectacolului.

Toti mai multi sunt aceia ce nu se mai lasa pacaliti de facil, de impostura, de gunoiul revarsat de media. Sunt semne peste tot. Trebuie numai sa le poti vedea. Uneori suntem orbiti. Si pacaliti. Dar ce ne poate salva de fiecare data, Credinta si Nadejdea, trebuie sustinute mai mereu de cultura, de artist, de frumos.

Astfel curand vom ajunge la Dragoste. Impreuna. Povestile fac parte din Dragoste. Acolo intotdeauna si-au gasit loc toate manifestarile autentice ce contin "ingredientele" Spectacolului autentic. Acolo, in puterea Dragostei exista impreuna si Enescu si Gheorghe. Acolo nimeni nu ne poate interzice nimic.

Iubiti! Si veti putea fi liberi!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Nu va obositi sa comentati daca nu aveti o identitate clara, vizibila si verificabila.