9 sept. 2009

Multumesc A.R.C.


Doar cateva zile au ramas pana cand povestea pe care am creat-o in anul 2001 si care s-a numit - Atelierul Roman de Cultura - va mai putea fi spusă. Odata cu data de 15 septembrie 2009 orice demers, actiune sau reprezentare publica sub orice forma avand continut sau referire la "Atelierul Român de Cultură" sau "A.R.C. România" am hotărât sa inceteze. Adresa, domeniul si numele site-ului "Atelierul Român de Cultură" - http://www.atelierul.com/ - vor fi oprite şi vor iesi de sub administrarea mea.

Statul român a decis laconic: Nici o instiuţie privată, fie chiar creeata de licenţiaţi de statul roman in domeniul artistic, nu va mai putea avea acces la denumiri care sa contina cuvintele: ROMÂN, ROMÂNIA, NAŢIONAL sau orice face referire la acesta.

Invitandu-va si pe voi in putinul timp ramas pana la momentul cand vom opri accesul la adresa
http://www.atelierul.com/ vreau sa le multumesc public celor fara de care nu as fi reusit sa realizez toate cele ce s-au nascut in acest proiect. Ei sunt:


Floarea Gaşpar
Liana Şega
Valentina Ursache
Ieromonah Mihail Harbuzaru
Pr. Dan Toader
Pr. Michael Tiţa
Prof. Gabriel Gheorghiu
Prof. Cristian Ciubotariu
Prof. Ion Moldoveanu
Dr. Remus Glogojeanu
Valentin Anton
Dinu Pătărniche
Dan Teodorescu
Ender Aslan
Constantin Tudoran
Lucian "Lulu" Tudoran
Bogdan Bojanopol
Sebastian Plămădeală
şi
Maestrul Dem Rădulescu

Pentru ca finalul acestui proiect să nu ma prindă nepregătit am să vă prezint, alături de cronica unui om ce ne-a întâlnit pe drumul celor opt ani de muncă în domeniul producţilor artistice independente şi un scurt portofoliu al realizărilor celor ce au înţeles să mi-se alăture necondiţionat, sprijinindu-mă şi implicându-se fără să se gândească să realizeze vreun câştig de orice natură din toata truda şi jerfa fiecărei producţii realizate împreună în:

"ATELIERUL ROMÂN DE CULTURĂ"

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Nu va obositi sa comentati daca nu aveti o identitate clara, vizibila si verificabila.