14 iul. 2009

Primul material video V.S.U. pe piata


Iata ca am reusit. Iesim pe piata media din tara si din strainantate cu un produs 100% cultural. Chiar daca producatorul general al filmului a comis o ilegalitate si inainte de toate, un gest lipsit de morala si onoare prin eliminarea de pe generic si de pe coperta a numelor celor care au muncit cu pasiune si daruire pentru realizarea primului material de memorialistica aflat acum la dispozitia dumneavoastra, eu tin sa va prezint pe cei care au facut posibila realizarea acestui documentar unic si deosebit de interesant despre trecutul Romaniei, despre oamenii ei dar mai ales despre spiritualitate si forta de a renaste!

Acest film ar fi ramas doar o alta "idee", un alt..."am vrea, daca am putea" si o lamentare trista a unuia dintre multele grupuri de interese ce au inceput sa apara precum ciupercile dupa ploaie, adulmecand necesitatea inceperii reconstructiei morale a ceea ce a mai ramas viu in acest viitor butoi de pulbere rasaritean. Din pacate au esuat inca de la primul pas comitand aceasta grosolanie, dincolo de faptul ca au incalcat rusinos si legea drepturilor de Autor aflata in vigoare in Romania. Dar despre asta mai tarziu si in alt loc.

Deocamdata vreau sa repar eu aceasta nedreptate, prezentandu-va o echipa minunata de artisti, care au inteles si si-au asumat demersul meu, realizand un film pe care il recomand tuturor celor care vor sa afle cate ceva, despre Romania care traieste!


"Lupta si Jertfa lui Dan Lucinescu"


Film realizat de
Fundatia Crestina Parintele Arsenie Boca
si
Vurtejanu Stage Unit SRL


Producator General: Cristian Filip
Producator Executiv: Victor Vurtejanu

Fotografii: Dinu Lazar

Asistent productie: Constantin Ionescu
Machiaj: Gina Dumitrescu
Lumini: 2 PlusMedia SRL
Asistent Imagine: Alexandru Ionescu
Editor de Imagine: Sebastian Plamadeala
Muzica: Ciprian Porumbescu
Director de Imagine: Iulian Dumitru
Regia artistica: Victor Vurtejanu

Regizorul acestor productii aduce calde multumiri:

Maestrului Dem Radulescu
Arhimandritului Iustin Parvu - Manastirea Petru Voda - Judetul Neamt
Ieromonahului Mihail Harbuzaru - Manastirea Sinaia - Judetul Prahova
tuturor Parintilor si vietuitorilor din Manastirea Petru Voda - Judetul Neamt
Alexandru Munteanu - TVR
Dinu Lazar -
http://fotografu.ro/
Grafic Artist-ului Sebastian Plamadeala

Film distribuit in Romania si in strainatate de TVR MEDIA

Cu ajutorul lui Dumnezeu sunt convins ca cei ce au speculat dorinta noastra de a spune lumii ca mai exista si altfel de romani, vor intelege curand ca Arta, ca si Lumina nu pot fi oprite in cautarea lor spre Adevar catre Dumnezeu, indiferent cati bani ai in buzunare sau de imaginea si jertfa cui te folosesti!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Nu va obositi sa comentati daca nu aveti o identitate clara, vizibila si verificabila.