13 mai 2009

Spre a ramane vii


Vine vara, peste putin timp trebuie sa incep sa ma pregatesc de drum, asa ca am hotarat sa ma ocup putin si de aspectul acestui spatiu.

Am oprit zona de promovare din doua motive. Unul este ca acele produse culturale sunt de acum cunoscute publicului si doi, voi incerca sa deschid o alta zona pentru asa ceva.

Am postat o noua fotografie realizata de artistul si prietenul Calin Dumitrescu, pe care am realizat-o impreuna cu ajutorul lui Seba in vagaunile din jurul orasului gri.


Caut in continuare un dibaci saitist si un grafician priceput in toate cele ale "net-ului" pentru a incerca impreuna sa realizam platforme faine pentru idei ce par a prinde contur in tot mai multi dintre cei ce au trecut pe aici, insa inca nu ii gasesc. Dar nu e bai. Ceea ce trebuie facut, se va face. De mine sau de catre altul.

Una peste alta sper sa va placa, sper sa continuati sa vizitati zona aceasta sau orice alta zona coordonata de un artist ce va starneste dorinta de a ramane vii, de a va continua demersul personal sub ocrotirea si bucuria bunului Dumnezeu,

cu prietenie,
Victor Vurtejanu

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Nu va obositi sa comentati daca nu aveti o identitate clara, vizibila si verificabila.