1 mai 2009

Donez echipamente de scena.




Pentru ca sunt si sper sa raman pana la sfarsit un om realist, apropindu-ma cu pasi repezi dupa un lung si nedorit sir de multe despartiri de multi oameni, apropindu-ma spune-am, de un alt final (al cata-lea...) si realizand ca multe din ceea ce am visat sunt sortite doar esecului, am luat urmatoarea hotarare:

Donez fara nici o pretentie, de ordin material sau moral, oricarui om ce are nevoie (si poate sa ma convinga de asta) de a detine echipamente si instrumente profesioniste:

Prima propunere:

Primul meu mixer profesionist ce m-a insotit atat ca actor cat si ca muzicant in peste 10 ani de activitate pe scena si care functioneaza ireprosabil si acum.

Marca Vermona model 1222, fabricat in Germania de compania REGENT. Poseda 12 canale (Jack imput), corectii pe fiecare canal de Treble, Bass, Monitor 20 W, Reverb, Panorama, Vu-metre, 2 X 10 benzi de Master EQ, case de lemn imbracat in piele sintetica. Greutate 20 de kg. Vezi foto.

Functie de cerere, poate vor urma si altele.

2 comentarii:

  1. Grozav Ioan Otniel16 aug. 2009, 18:58:00

    Salut,
    Numele meu este Ionut si daca mai este valabil si vrei sa donezi aparatura muzicala mi-ar prinde bine chiar foarte bine pentru a invata.
    Daca vrei sa corespondam poti sa imi scrii pe adresa de e-mail grozavionut@yahoo.com
    Multumesc, si chiar daca l-ai dat te felicit ai facut un gest frumos si sigur acea persoana se bucura de el.

    RăspundețiȘtergere
  2. Te salut,
    Mixerul a fost deja donat.

    Cele bune,
    Victor

    RăspundețiȘtergere

Nu va obositi sa comentati daca nu aveti o identitate clara, vizibila si verificabila.