18 mar. 2009

Mai vreau oare?




Ma uit acum (ora 2.00 noaptea) trezit din somn de flash-ul amintirilor ultimului eveniment produs de echipa noastra (sper sa strang curand materialele si sa va povestesc si despre asta)...ma uit acum pe ecranul monitorului la cum arata "avatarul" meu si a lui Seba care nici el nu doarme si se framanta, trecand prin toate starile "post natale" ale unuia care se ocupa de arte in Romania anului 2009.

Spun multe cele doua moace ale noastre (le-am postat si aici) atarnate de niste imbratisari si urari de fratie dactilografate stil "mess" intre un batran si un tanar care si acum...ca la inceputul lumii isi primesc portia de...cum sa-i spun? De..."stare de nedescris" ca nu stiu inca cum sa-i spun...stai! Mi-a rasarit cuvantul asta:

IMPONDERABILITÁTE!

(Conform DEX: Starea unui corp, a carui greutate se reduce datorita iesirii sale din campul gravitaţiei terestre sau se anuleaza datorita interventiei unei forţe de sens contrar)

Pe scurt...echipa noastra formata din Catalin Stelian, Sebastian Plamadeala, Iulian Dumitru, Ion Dobre si subsemnatul, decompenseaza. Incercam sa adunam intr-un salt catre viitorul din ce in ce mai interesant, forta pe care ti-o daruieste Dumnezeu atunci cand stii ca ai facut cam tot din ceea ce depindea de tine pentru cei care inca nu inteleg mai nimic din ceea ce li se intampla.

Personal ar trebui sa ma simt implinit. Am visat la clipa cand vom fi o echipa care sa simta si sa actioneze unitar, decis, sub semnul Credintei, Nadejdei si al Dragostei. Se intampla chiar acum ca Seba sa ma aduca pe pamant brusc dar continuand parca firesc cele de mai sus...

de pe mess acum cand ma sfatuieste in privinta lipsei unei femei in viata mea:
"Daca vrei cu adevarat, stii bine ca se intampla"

Dupa...toate,
Mai vreau...oare?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Nu va obositi sa comentati daca nu aveti o identitate clara, vizibila si verificabila.