10 feb. 2009

Noua generatie de Actori - part. 1


O noua generatie de actori se naste!

Astazi, 9 februarie, am avut bucuria sa fiu invitat de Catalin, unul din marile castiguri ale echipei noastre, la examenul ce marcheaza bilantul muncii in studiul personajelor din trei piese celebre:

Casa Bernardei Alba de Federico Garcia Lorca
Piateta de Carlo Goldoni
Azilul de noapte de Maxim Gorki

Catalin, pe numele sau complet Catalin Ionut Stelian, originar din orasul Fetesti, student in arta dramatica al Universitatii Hyperion, specializarea artele spectacolului de teatru, sau ceea ce ne-am obisnuit sa denumim simplu - Actorie, este varful de lance al generatiei sale.

Clasa de actorie din care face parte, coordonata de actrita Maia Morgenstern si actrita Amalia Ciolan, au incheiat cu bine examenul de studiu in Arta Actorului, concretizat si intr-o reprezentatie pe scena Teatrului Evreiesc din Bucuresti.


Acolo am avut bucuria sa asist la momente emotionante, unele de real talent si traire artistica autentica, in care tinerii studenti-actori au avut prilejul sa sustina pe o scena profesionista un examen de clasa, incheiand astfel anul doi de studii.

Catalin este deja un actor cunoscut publicului din serialele de televiziune, unde de ceva vreme isi construieste cu daruire, talent si credinta, o cariera serioasa, pe care cred ca o va sluji cu bucurie si jertfa, continuand demersul profesorilor, maestrilor si al bransei din care a inteles sa faca parte.

Va aduc si voua prin fotografiile ce le-am realizat, bucuria intalnirii cu noua generatie de actori ce va incanta foarte curand!

Iti doresc Credinta, Nadejde si Dragoste in lupta ce te asteapta si de ce nu? salutul din bransa: multa, multa...bafta :))!

4 comentarii:

  1. ar fi si mare nevoie de o noua generatie pentru ca daca aruncam o privire, toti marii nostrii actori, marile noastre valori, ba au trecut in nefiinta, ba au o varsta respectabila. O buna parte din ceea ce inseamna Romania, se va duce odata cu acesti actori ai nostrii. multumim lor, succes celor ce ii urmeaza.

    RăspundețiȘtergere
  2. succes Cata...cu toate ca nu ai nevoie..eu stiu k poti.sunt mandra sa spun ca mi-ai fost coleg.succes in tot ce faci.ar trebui sa existe mai multi tineri ca tine..sa lupte pentru ceea ce iubesc cu adevarat!!te pup

    RăspundețiȘtergere
  3. Multumesc eu in numele lui Catatalin. Si va invit sa vizitati si pagina sustinuta de el: http://catalinstelian.blogspot.com/

    RăspundețiȘtergere

Nu va obositi sa comentati daca nu aveti o identitate clara, vizibila si verificabila.