joi, 15 ianuarie 2009

Studioul de filme V.S.U.Iata-ne cu ajutorul lui Dumnezeu si in acest punct. Am terminat filmarile pentru primele doua documentare realizate de Vurtejanu Stage Unit.

Inseamna enorm, inseamna certitudine, inseamna incredere. Inseamna continuitate si destin. inseamna dragoste si vise ce se aprind si devin realitate.

Am terminat filmarile de data aceasta din postura de realizator al celor doua dintre documentarele ce alcatuiesc seria intitulata provizoriu "EROII".

Impreuna cu inimosul Cristian Filip presedintele nou nascutei "Fundatii Crestine Parintele Arsenie Boca" ce a contribuit esential la aceasta reusita, am finalizat filmarile la primele doua episoade si anume:

"Un Portret parintele Justin Parvu - Manastirea Petru Voda"

"Jertfa si Lupta lui Dan Lucinescu - Intre Romania si Suedia"

Intrati acum la montaj, pregatim in paralel productia pentru un al treilea film despre o alta personalitate cu un destin absolut exceptional. Aflat acum in varsta de 94 de ani cu mintea curata si exceptional de vie, cu sufletul cald si deschis domnul colonel doctor Iosif Niculescu, eroul de la cotul Donului, a acceptat cu bucurie propunerea echipei noastre si cu ajutorul lui Dumnezeu vom finaliza noua productie ce se va finaliza in perioada 20 ianuarie- 10 februarie 2009

Sunt ani de munca, de cautari, de umilinte nesfarsite si incercari uneori la limita suportabilului. De jertfa si de zbatere, in care am cautat sa pastrez Calea pe care am pasit odata cu moartea mea pentru multe din lumea aceasta si cu renasterea in ceea ce este fara de sfarsit. Dupa aproape zece ani privesc spre la cateva din faptele mele ce imi aduce raspunsul la unul din indemnurile Tatei: "Sa fi barbat! Sa nu faci neamul nostru de ras..."

Va daruiesc cu bucurie cateva cadre pe post de making off si indemn la lupta, la credinta si la dragoste. Aduc marturie doar viata mea. Dupa cele doua materiale realizate cu Manastirea Sinaia ce se gasesc de doi ani pe piata. Apoi opt ani de Concerte, de Colinde, Cantece Traditionale Romanesti cu CEATA mea; cinci ani de productii independente de spectacole, de evenimente, lansari, sesiuni de inregistrari, proiecte de teatru cu copii din Sinaia si Bucuresti. Cam 60 de melodii compuse, orchestrate si inregistrate in studioul meu si inca cateva intamplari...

Da. Poti in tara ta sa fi orice doresti sa fi! Si nu maine. De acum. Din aceasta clipa.


trebuie doar sa crezi...