29 dec. 2008

Va multumesc.




Cu voia lui Dumnezeu am reusit sa incheiem cu bine si seria de Concerte de Colinde si Cantece Traditionale Romanesti pe care o sustinem de 7 ani consecutiv in spectacolul intitulat:

"SE INTAMPLA DE CRACIUN - CEATA lu' VURTEJANU"
distributia:
Madalina Dana Smocov - Flaut si voci
Dumitru Alexandru - Zurgalai
Ender Filip Aslan - Vioara si voci
Cristian Gabriel Ciubotariu- Duba si voce
Sorin Paun - Tehnic
Victor Vurtejanu - Chitari si voce

Multumesc public si raman recunoscator pentru jertfa, eforturile si dragostea daruita mie si acestui proiect:

Mamei mele Florica Gaspar, domnisoarei Madalina Dana Smocov, doamnei Liana Sega, doamnei directoare Veronica Nicolae, Ieromonah Mihail, preotul Sava, preotul Grigore Mazilescu, preotul Mihai Tita, preotul Valentin Fotescu, preotul Dan Toader, preotul Radu Felix, domnilor Cristian-Gabriel Ciubotariu, Ender Aslan, Sebastian Plamadeala, Catalin Stelian, Lucian "Lulu" Tudoran, domnul Ene, agentului Cristian, agentului Ion, Cristian Filip, Catalin Tunsoiu, Alexandru Munteanu si capitan doctorului Remus Glogojeanu.

Nu in ultimul rand dumneavoastra celor care ne-ati primit cu atata caldura si dragoste si anul acesta. Am simtit toata bucuria revederii cu voi de la primul acord dat pe chitara! (in fotografie de la dr. la stg. Preotul Sava, Madalina Dana Smocov, Cristian Ciubotariu, Sorin Paun, copilul Dumitru Alexandru, Ender Aslan si Victor Vurtejanu)

Tuturor va doresc speranta, un an bun si plin de impliniri!

LA MULTI ANI,

Credinta, Nadejde si Dragoste,

Victor Vurtejanu

2 comentarii:

  1. La multi ani , Victore! un an cu bucurii! astept sa vad postari referitoare la activitatea ta si a echipei tale cu ocazia revelionului..

    RăspundețiȘtergere
  2. La Multi Ani Razvane! te dovedesti cel mai fidel partener de blog dintre toti cei de atunci. Ma bucur si iti multumesc. Imediat ce scot ceva fotografii am sa incerc sa povestesc cate ceva de la unul dintre cele mai grele evenimente de pana acum al echipei noastre. Sanatate si ani frumosi!

    RăspundețiȘtergere

Nu va obositi sa comentati daca nu aveti o identitate clara, vizibila si verificabila.