6 oct. 2008

Din furtuni...

Ei sunt cei treizeci si cinci de copii cu care m-am legat in furtuna din vara lui 2008 in satul de pescari.
Am invatat impreuna sa ne organizam tabara, sa preparam hrana, sa aprindem focul, sa facem plantoane, am cantat impreuna, am spus poezii si monoloage, am teologisit pe malul marii, am ras si de zadarnicia unora de a ne sicana cu orice pret, am baut groazav de mult ceai si am realizat impreuna cum poate Romania sa renasca.
Muncind impreuna, cu Credinta, Nadejde si Dragoste!

Stiu ca de cativa dintre ei, veti mai auzi cu siguranta. Proiectul Cultura in Natura isi demonstreaza valabilitatea!
Astia eram toti, inainte de plecarea lor catre casa in sfarsitul de vara al lui 2008.

Curaj Tinerete!

12 comentarii:

  1. salut victore..ne-ai facut celebri:) observ ca ti-ai dedicat destul de mult timp blogului in ultimele zile,sper sa mearga bine srl-ul si incerc sa ii conving pe "ai mei" poate incercam sa inregistram si noi ceva cu ajutorul tau...

    RăspundețiȘtergere
  2. ANDREEA:(CHIT SAU MIKI)
    victor esti fenmenal! vorba lui razvan...ne ai facut celebrii! ma surprinzi pe zi ce trece...nu ma asteptam la asta! frate...trebuie sa facem ceva si anu viitor...nu poate sa nu continue povestea asta...ar fi pacat...necunoscute sunt caile Domnului!

    RăspundețiȘtergere
  3. FENOMENAL PARDON...SCUZATI-MI GRAMATICA...tot Andreea

    RăspundețiȘtergere
  4. cu toate ca " puslamaua de bogdan" nu e acolo, adica eu, unul dintre membrii taberei; pot sa spun ca timpul petrecut cu " teologul-actor" victor a fost de o valoare deosebita....

    RăspundețiȘtergere
  5. Foarte frumoasa poza de grup.Imi pare rau ca nu am ramas si eu sa fiu in poza,dar nu s-a putut.Poate data viitoare.Oricum mi-a facut placere sa petrec o seara cu ei.A fost foarte frumos.

    RăspundețiȘtergere
  6. Heiii! Bine ati revenit dragutilor! Celebrii sau nu, insa voiosi si cu incredere in noi sub Dragostea lui Dumnezeu, facem tot ceea ce trebuie facut impreuna. Oricand putem sa croim drum nou! Va astept! Victor

    RăspundețiȘtergere
  7. andreea si victor..clebrii am zis ca o gluma:)

    RăspundețiȘtergere
  8. Adina

    Buna Victor. Imi pare rau ca nu apar nici eu poza dar plecasem cu parintii. Intr-adevar timpul petrecut la 2 mai a fost o experienta de viata, si ma bucur ca spui tu, o raza de speranta. Oricum, imi pare bine ca esti prezent in spatiul virtual si pot sa te citesc. Daca ai spectacol, eu ma aflu in Bucuresti(proaspata studenta)si astept un offline. As vrea sa te vad jucand.

    RăspundețiȘtergere
  9. Celina (sora lu' miki)

    deci e super acest "jurnal de calatorie" ca sa-i zic asa...ce sa spun...scurt si cuprinzator :) ai incercat sa prinzi esentialul si a iesit foarte bine.kiar am invatat multe din tabara asta si as vrea sa se repete cat de curand (poate kiar la iarna, cine stie).este foarte dragut din partea ta si iti multumesc in numele tuturor pentru ceea ce faci! Succes in continuare in tot ceea ce faci :)

    RăspundețiȘtergere
  10. P.S. da-timi voie sa fac eu prezentarile la poza cu baietii :)
    de la stanga la dreapta: Nicu, Victor, Alex, Costi, Razvan si Catalin

    RăspundețiȘtergere
  11. O prezentare foarte frumoasa, vorba lui pici(razvan) suntem celebri datorita blogului dumneavoastra.

    RăspundețiȘtergere
  12. Ma bucur ca ne-ati colorat sfarsitul de vara.a trecut destul de repede, dar...eu ma bucur mai mult de toamna...
    Cine si-a imaginat vara ca toamna? :)poate ca ati reusit sa le apropiati oarecum.a fost diferit, a fost interesant si totusi timpul nu ne-a permis sa ne cunoastem...mai bine.
    Intalnirea noastra acolo a fost, se pare "intamplatoare", desi se stie ca nimic nu este intamplator, dar pe viitor poate creem noi , impreuna o "intamplare", cu Domnul inainte! PetronELA

    RăspundețiȘtergere

Nu va obositi sa comentati daca nu aveti o identitate clara, vizibila si verificabila.