26 sept. 2008

Va multumim ca ati salvat Vama Veche!


Adio, Vama Veche! Un complex rezidential de lux cu va fi ridicat in Vama Veche pana in 2010. Este vorba de un adevarat centru modern cu piscine, zeci de apartamente si parcari de lux. Boemii care veneau pana acum in Vama de dragul linistii si atmosferei parca rupte de realitate pot spune adio corturilor si umbrelutelor de stuf: coltul lor de paradis e pe cale sa fie decimat.

De ani de zile, Vama s-a schimbat si s-a umplut treptat de vile, masini de lux si manelisti. Lovitura de gratie data turistilor de moda veche va fi complexul rezidential ridicat in localitate in urmatorii doi ani. Pretul unui apartament in noul complex va costa intre 950 de euro si 1350 de euro pe metru patrat, la care se adauga TVA, a declarat pentru Antena 1 agentul imobiliar Dana Muresan.

Turistii au inceput deja sa-si cumpere apartamente in complexul care se va construi.

Va multumim ca ati salvat Vama Veche! Mircea Toma, Tudor Chirila & Compania

6 comentarii:

  1. trist :(..crezi ca 2 mai va pati acelasi lucru?

    RăspundețiȘtergere
  2. dezamagitor.Nu pot sa cred.De ce acolo trebuie sa faca un loc pentru oameni cretini,fitzosi si snobi?Nu e de ajuns "mamaia" unde e plin de asa ceva?Probabil ca nu...dar sa ia Vama...trist.

    RăspundețiȘtergere
  3. Cred ca cu tarie ca lipsa unui sistem de gandire si de actiune alternativ celui aplicat de 18 ani in Romania, va lasa lucrurile ca si pana acum, ba mai mult vom asista la o degradare generala, la o distrugere in masa a tot ceea ce inseamna spirit si suflet romanesc.

    RăspundețiȘtergere
  4. daca am BANI de ce sa nu dau...?!?!?

    si v-ati gandit c voi cei care mergeti cu "cortul" si BETI noaptea (un lucru deloc rau) si va lasati mucurile de la tutun pe jos, distrugeti vama? si voi care faceti foc de tabara si nu strangeti jarul, de ce sunteti asa TARI IN GURA??? aici nu vorbesc de oameni ca Victor, ci de cei multi... ceilalti... care se duc pe plaja la Mamaia si zic... frate ce nisip fin... DA!!! acela este un nisip de milioane de euro!!! voi nu o sa stati in VECI acolo la plaja decat daca va risipiti toti banii intr-o zi... am fost anul asta la mare in Costinesti si am vazut toata ziua numai drogati si numai betivi!!! ASA SA AJUNGA SI Vama Veche? mai bine nu!!! oricum ma costa 1000 un sejur!!! de ce sa nu o fac frumos in Vama Veche unde voi AVEA CONDITII?

    RăspundețiȘtergere
  5. "Va multumim ca ati salvat Vama Veche!"
    Excelent spus!

    Vama Veche: muzica buna, plaja naturala, senzatie de libertate .... Nu inseamna neaparat corturi sau case vechi cu camere cu miros de naftalina.
    Ba din contra .....

    RăspundețiȘtergere
  6. Anonimule e pacat ca nu ai aflat ca daca ai bani...nu ai mai nimic decat o idee.

    La fel si Varna care e tot unul de teapa ta, adica arunca si fugi, pacat ca nu ati cunoscut macar o clipa ce a insemnat zona aceea. Dar asa este facuta lumea, unii cumpara cu bani (grei) altii se bucura si sunt fericiti!

    RăspundețiȘtergere

Nu va obositi sa comentati daca nu aveti o identitate clara, vizibila si verificabila.