24 iul. 2008

Spor si pace


Inca doua evenimente de realizat in sfarsitul asta de iulie si apoi pornim spe satul de pescari. Anul lui "Marti" anul asta...mai toate mi-au pornit martea si s-au oprit la zile mari. Dar nu mai imi bat capul cu asta acum.

Marti...cu voia Domnului, pornesc spre satul de pescari spre intalnirea cu marea mea. A tot sunat GSM-ul pana s-a plictisit. Sunau sa imi povesteasca cum se vede, ce-a mai ramas, daca e peste, daca e plaja, daca sunt corturi, daca, daca...
Nici unul nu a avut taria de a spune raspicat ce il arde. Asa tangential au incercat...dar cand ajungi, dar cu cine...ha, ha, ha...

Si astia sunt dintre cei mai puternici. Sunt dintre cei ce stiu sa isi ridice stana, sa-si faca focul, sa-si hraneasca cainii si sa se bata cu ursul flamand.
Oke, nu e bai. Sunt gata. Sunt gata demult. Sunt gata sa ma scutur de toti si de toate. Sa-imi alung anii de pe umar si sa ma indragostesc pe viata.
In anul sobolanului (sac) cand sambata muncim pentru un ospatar si luni pentru un prea sfintit...Asa este si asa va fi de acum...insa iar nu ma mai complic.

Ii tot injura Tudor pe americani, insa pe bune astia sunt tare haiosi. Uite daca nu iti place cartea, ia "Matrix-ul" de exemplu. Cate poti invata. Faza cu eschiva la gloantele sau pumnii "hibridului" e geniala. Facuta parca ca tot prostul sa inteleaga, insa...nix.

Gata!
Daca nu apare ceva mai important vorbim dupa... V-am pus si o poza ca sa aveti o vaga ideee despre ce si cum...insa nu lasati voi "all inclusiv-ul" pentru stana cu haiduci.
Si chiar asa, e bine si e firesc. E loc pentru toti. Insa nu multi inteleg asta. Si mie mi-a luat ceva timp. Insa viata a avut grija sa-si demonstreze in liniste teoria.
Sa aveti spor si pace!


2 comentarii:

  1. Intr-adevar Vama reprezinta pentru fiecare om ce calca pe acolo ceva unic.Si pentru noi cei mai tineri si pentru cei care chiar stiu despre ce e vorba si au inteles "teoria".E unul dintre putinele locuri in care chiar te poti desprinde de tot haosul si viata de oras.Mare dreptatea avea Chirila -"Hai sa ne mutam la mare,o tara de orase goale".Sper sa aveti o vacanta de vis ,asa cum trebuie sa fie acolo de fiecare data,sa va intoarceti cu forte proaspete si sper sa punem in practica acea colaborare.Mi-ar face mare placere si ar fi o onoare :) . o zi cat mai frumoasa...asa cum este poza acestui articol.

    RăspundețiȘtergere
  2. Bine, bine, bine, sper ca ai simitit si tu cate ceva din bucuria mea! Multumesc de vizita in tabara mea. Cele bune "Lestat"

    RăspundețiȘtergere

Nu va obositi sa comentati daca nu aveti o identitate clara, vizibila si verificabila.