8 iul. 2008

Pentru Anca Parghel


Peste 20 de artişti vor concerta pentru salvarea Ancăi Parghel. Ioana Oprea şi Claudiu Mirică vor fi gazdele teledonului organizat de Romantica. Anca Parghel se află într-un moment dificil, dar cu toate acestea este foarte fericită, deoarece îşi dă seama că foarte mulţi oameni o iubesc. Pentru a strânge cei 200 000 de euro necesari operaţiei împotriva cancerului, postul de televiziune Romantica va organiza joi, 10 iulie, la Sala Radio, între orele 20.00-23.00, un teledon ale cărui gazde vor fi vedeta Romantica, Ioana Oprea şi Claudiu Mirică.


Peste 20 de artişti vor cânta pentru Anca şi pentru toţi cei care se luptă cu această boală gravă. Telespectatorii vor putea urmări în direct la Romantica gesturile de prietenie pe care mulţi interpreţi le-au făcut fără să ezite.Toţi cei care vor să facă o donaţie pot suna la cele două numere Romtelecom cu suprataxă apelabile din reţeaua fixă: 0900900120, pentru 5 euro şi 0900900125, pentru 10 euro. Donaţii se pot face şi la numărul scurt 1483 cu tarif de 3 euro/minut apelabil din reţelele mobile. Aceste numere vor fi valabile în data de 10.06.2008 până la ora 24.


Unul dintre primii artişti care au acceptat să cânte pentru Anca şi pentru toţi bolnavii de cancer, fără să stea pe gânduri, a fost Alin Oprea. Lucrurile nu s-au oprit aici. Alin a pus la dispoziţie o parte din sonorizare şi lumini şi, mai ales, a vorbit cu prietenii lui şi i-a invitat să cânte joi, la Sala Radio pe toţi cei care vor să îi întindă o mână de ajutor Ancăi. Delia şi Mateo sau Anda Adam sunt doar câţiva dintre artiştii care s-au alăturat iniţiativei Romantica. Pepe, Analia Selis, Paula Seling, Alex sau Claudiu Mirică, toţi vor concerta cu mare drag pentru Anca Parghel şi bolnavii de cancer. Mulţi politicieni, oameni de afaceri, sportivi şi actori au acceptat, de asemenea să participe la teledon. Elisabeta Lipă, Liana Ghervasiuc, Elena Udrea, Claudiu Bleonţ sau Monica Tatoiu sunt doar câteva nume.


În lupta împotriva cancerului, un alt partener al postului Romantica este Radio România, care pune la dispoziţie Sala Radio, infrastructura tehnică şi personalul aferent. De partea de sunet şi lumină se vor ocupa companiile Talisman Music (prin Alin Oprea) şi Marbo Trade, cu concursul specialiştilor de la Radio România. În prezent, Anca se află la Cluj într-o clinică de oncologie. Artista a ajuns acolo cu ajutorul unei participante din campania iniţiată de Irina Reisler la Romantica, "Meriţi să fii sănătoasă". Camelia Şerban se afla la sediul Romantica şi a auzit o ştire despre starea Ancăi. Imediat i-a oferit ajutorul, facilitându-i drumul spre Cluj. De altfel, Irina Reisler a păstrat în permanenţă legătura cu Anca, oferiindu-i necondiţionat tot sprijinul său. Anca Parghel este o femeie extraordinar de puternică! Acum artista se luptă cu o boală gravă. Anca are nevoie de 200.000 de euro pentru un tratament în UK, Austria sau Elveţia.


Le mulţumim tuturor celor care îi sunt alături Ancăi!

Lista completă a artiştilor care vor cânta pentru Anca:

1. GABRIEL COTABIŢĂ şi VH2

2. BAND ANCA PARGHEL

3. ALB şi NEGRU

4. DOINA SPĂTARU

5. IONUŢ DOLANESCU

6. VLAD MIRIŢĂ

7. BENONE SINULESCU

8. ADRIAN DAMINESCU

9. FLORIN CHILIAN

10. SILVIA DUMITRESCU

11. DELIA

12. MATEO

13. HARRA

14. ANDA ADAM

15. ANALIA SELIS

16. CLAUDIU MIRICĂ

17. PEPE

18. IRINA SÂRBU

19. OZANA BARABANCEA

20. PAULA SELING

Lista celor care vor răspunde la telefon tuturor celor care vor suna să facă o donaţie:

1. CATINCA ROMAN

2. NICOLETA VOICA

3. TANA PAZARA

4. MARIUS CIPRIAN POP

5. PAULA CHIRILĂ

6. MONICA TATOIU

7. CLAUDIU BLEONŢ

8. ELISABETA LIPĂ

9. GABRIELA SZABO

10. ELENA UDREA

11. JOJO

12. IOANA MOLDOVAN

13. VIRGIL IANŢU

14. LIANA STROIA – TINA R

15. LILIANA GHERVASIUC

16. DR ANGELICA MANGRAU, DOCTOR RMN – s-a ocupat de Anca

17. DR ANTONIA BĂDICESCU, RMN – a plecat cu analizele Ancăi în Elveţia
18. ALEXANDRA ROTĂRESCU, Director Editorial TANGO

19. CEZAR NIŢĂ, Director Bayer România

20. ADELIN PETRIŞOR

21. LETIŢIA ZAHARIA

2 comentarii:

  1. Bine te-am gasit. As fi vrut sa nu fie prin cautarea de vesti despre stingerea Ancai Parghel.

    Toate cele bune..

    RăspundețiȘtergere
  2. Bine ai venit Aky! Toate au un sens, am aflat. Poate ca trebuie sa ne ocupam doar sa deslusim care....

    RăspundețiȘtergere

Nu va obositi sa comentati daca nu aveti o identitate clara, vizibila si verificabila.