30 aug. 2015

Indemn


Ar trebui să alerg, mi-am spus,
dar pentru asta va trebui mai întîi
să-mi întorc sufletul
spre nemişcătorii mei strămoşi,
retraşi în turnurile propriilor oase,
asemenea măduvei,
nemişcaţi
aidoma lucrurilor duse până la capăt.


Pot să alerg, pentru că ei sunt în mine.
Voi alerga, pentru că numai ceea ce este
nemişcat în el însuşi
se poate mişca,
numai cel care e singur în sine
e însoţit; şi ştie că, nearătată, inima
se va prăbuşi mai puternic spre propriul ei
centru
sau,
spartă-n planete,
se va lăsa cotropită...
 

Fotografie Dinu Lazar

26 aug. 2015

Bike Shop

Plimbaria de seara ne-a purtat cateva clipe si la un magazin de bicle si accesorii de bicle extrem de faine. Impreuna cu o parte din frumosul nostru grup de "radfahrer-ri" am prospectat, probat si admirat accesorii nemaipomenite. Am ras cu suflet mult si ne-am alungat, inca un pas mai departe, uratul. 

Cateva imagini culese cu minima pricepere dar cu mult drag, sper sa transmita bucuria mea de a fi impreuna cu doamna Kristine, Elena, Maria, dl.Dinu,dl. Gabriel si dl.Narcis in  plimbari nemaipomenite, pe biciclete, in natura.



  


  

  

 


  

 

25 aug. 2015

Bazilescu bike




Cateva ore de soare dupa amarul de ploaie, insotit de fantastica bicla CRUISER 59 ERS Lavastone de la Btwin care rezista eroic si hartoapelor din tristul parc Bazilescu...

23 aug. 2015

Asta seara dansam...

Povesteam aici despre noua productie romaneasca de film in regia domnului Catalin Saizescu. Astazi am filmat si eu cateva secvente frumoase care sper sa ramana in film. 

Dincolo de asta...




...ma gandeam sa va arat ce companie frumoasa am avut !

21 aug. 2015

Iarta-ma nu stiu sa mor

Cate ar fi de spus despre marele Caragiu...


In acest 21 August fara el aduc aminte de ce spunea unul dintre realizatorii filmului "Actorul si salbaticii". Manole Marcus povesteste despre ultima scena, plina de combustie dramatica, pe care o avea de filmat la Actorul si salbaticii. 

"Toma era nelinistit, scena nu a iesit nici după a treia dubla: "Cu ochii inspaimantati, cu un fior launtric, cu o voce parca nu era a lui, a rostit incet, sfios:

 Iarta-mă... Nu ştiu sa mor..." 

17 aug. 2015

Artistul Marius Damian


Despre domnul Marius Damian ar fi enorm de multe de spus. Ca actor il puteti admira la teatrul Odeon din Bucuresti. In cinema cu roluri in filme ca "Legiunea Straina" regia: Mircea Danieliuc sau "Manusile rosii", regia: Radu Gabrea si multe altele.

Domnia sa este insa si dramaturg cu piese jucate si premiate dar si unul dintre scenaristii emisiunii "Romanii au talent - PRO TV". Pentru ca tabloul sa fie aproape complet va dezvalui si minunatul sau talent de caricaturist. 

Cu umor si generozitate, cu modestie si enorm de mult talent domnul Damian creeaza  povesti minunate menite sa fie cunoscute.

12 aug. 2015

Multumesc!

 

O plimbare minunata in natura la ceas de seara cu domnul Dinu Lazar mi-a adus pe langa bucuria de a petrece cate ceasuri absolut minunate impreuna cu oameni deosebiti si un cadou exceptional!

Asadar de acum nu ne mai chioram ca orbii pentru ca avem un colosal far CAT EYE pe leduri menit sa alunge negura din fata rotii!

Multumesc domnule Dinu! 

Fotografie realizata de Dinu Lazar