29 dec. 2013

Frichineli


Intr-un fel toate se aseaza la locul lor, in timpul lor. Poti gasi bucurii chiar acolo unde nu gandesti. De cele mai multe ori am fost bucuros cand am realizat ca am facut bine ca nu m-am lasat calcat in picioare asa cum mi se programase. Nu am fost niciodata un caz special si nu m-am considerat niciodata asa. E crucea generatiilor ce inca respira sa fie tarate in jos de mediocritate si de absurd...De aici multe pierderi, nervi intinsi, frichineli cum le spun copiii...accidente cerebrale cum le diagnosticheaza halatele albe...

Atunci cand esti ocupat sa iti aperi spatele incepi sa iti dezvolti laturi latente ale organismului. E un fel de progres fortat din care inveti rapid pasii de dans ca mai apoi sa valsezi... Necazul este ca au distrus si orchestra. Sunt nevoiti sa puna paiate sa mimeze iar de atunci totul a devenit hilar.

De sarbatori observi cel mai bine singuratatea sufletului. Mai ales la noi la romani. Mimam in contramasura...cam cum arata festivalurile noastre, scolile noastre, spitalele noastre sau propriile portbagaje atunci cand plecam la mare... Dar sa fim optimisti! Supraveghetorul are nevoie de detinut iar cizme de cauciuc pe post de pantofi de piele scumpa se fabrica inca cu succes in coloniile ce si-au acceptat conditia.

Romanul e dat in ma-sa ! Inca spera, chiar ramas doar in izmene el participa voios la hora ! Ce daca e vals si se tine la palat ? Ii bagam in masa pe toti. E Craciun ! Hai sa bem si sa oftam...ne-om lipi pe undeva de un Mos cu barba de vata lipita cu scotch si ne-o canta unul mai amarat ca noi si o colinda...ca asa e traditia !

7 dec. 2013

Concerte CEATA decembrie 2013


Program Concerte CEATA lu' Vurtejanu
in luna Decembrie
 
6 Decembrie - Teatrul Masca ora 17.00
22 Decembrie - Sc. Gimnaziala de Arte (fosta Casa Artelor) ora 19
24 Decembrie - Biserica Sfanta Parascheva ora 17.00
30 Decembrie - live la TVR 1 ora 16.30
31 Decembrie - Parcul Titan ora 19.00

La fiecare concert puteti gasi si primul nostru compact disc !
Pentru colaborari/evenimente contactati va rugam managementul trupei:
office@stageworks.ro
0755.037.933 / 935
www.ceataluvurtejanu.ro

6 dec. 2013

Acasa la MASCA


Primul concert din turneul trupei CEATA lu'Vurtejanu din decembrie 2013 a debutat la Teatrul MASCA din Bucuresti. Gazde primitoare, oameni faini, bine pregatiti si atenti atat cu noi cat si cu publicul ce a umplut asta seara amfiteatrul MASCA, intreaga echipa condusa de maestrul Mihai Malaimare ne-a facut sa ne simtim minunat in ciuda frigului de afara ce isi cerea drepturile.

Publicul a fost servit cu ceai cald, copiii au impodobit bradul iar noi am cantat pana am pornit horele. Multumesc in mod deosebit echipei conduse de domnul Stefan Livadaru, multumesc domnului director Mihai Malaimare si nu in ultimul rand admirabilului public ce ne-a incalzit sufletul minut de minut pe tot intregul recitalului nostru !  

La multi, multi ani Teatrule ! Sa ne revedem sanatosi intr-o alta noapte faina, cu oameni frumosi, cantece nepereche si multa dragoste pentru tot ceea ce inseamna spectacol  adevarat !

3 dec. 2013

CEATA la Teatrul Masca


Vineri 3 decembrie 2013 orele 17.00 CEATA lu' Vurtejanu va sustine un recital la Teatrul Masca din Bucuresti. Intrarea este libera !

Va asteptam prieteni sa impodobim bradul si sa ne bucuram impreuna de inca o iarna cu colinde, actori si traditii romanesti !